Reservedele

pic_dispComputerVærkste er leveringsdygtig i alle typer reservedele til stationære og bærbare computere, det gælder også alt i udstyr som printere, tablets, Usb-stick og software.

Hvis din computer har været ude for et uheld, og du mangler en reservedel til den, så kan du købe det hos ComputerVærkstedet. Har du ødelagt dit keyboard på din bærbare computer, eller mangler du et nyt til din stationære computer finder du det her. Hvis den ønskede reservedel ikke er på lager, kan den bestilles hjem i løbet af kort tid

.top-computer-hardware

Billige reservedele og bestilling
  .

Batterier bliver slidte og går i stykker – også på computere. Mangler du et nyt batteri til din bærbare computer, kan du hos ComputerVærkstedet købe batterier til alle de kendte mærker.

 

lader

Er uheldet ude, og kommer du til at ødelægge din skærm på din bærbare computer – eller ønsker du en ny skærm til din stationære computer? Så kan du finde begge dele hos ComputerVærkstedet. Her kan du finde skærme til gode priser og til alle de kendte mærker. Du kan også få udskiftet din skærm hos ComputerVærkstedet.

Mangler du plads på din computer? Så kan du overveje at udskifte din harddisk – eller supplere med en ekstern harddisk. ComputerVærkstedet kan tilmed tage back-up af din harddisk, så alle dine data ikke går tabt.

Ønsker du at høre mere om hvilke reservedele du kan få, er du velkommen til at kontakte ComputerVærkstedet.